09
dec

Schema för december 2015

Postad av den

Lör 12/12 kl 12-13.30 Grossbolshallen

Sön 13/12 kl 18.30-20.00 Grossbolshallen
Tis 15/12 kl 19.30-20.30 Grossbolshallen
Ons 16/12 Thai Fys, Nikke meddelar tid senare.

Lör 19/12 kl 12-13.30 Grossbolshallen, Forshaga Christmas thophy intern turnering
3st lag Jultema bäst utklädda lag premieras
Mat i klubbstugan 14-16 denna dag!

Sön 20/12 kl 18.30-20.00
Tis 22/12 kl 19.30-20.30
Ev Lör 26/12 kl 12-13.30

Sön 27/12 inomhus cup i Deje start 14.00
Vid varje träningstillfälle ska ni ha en uppvärmning 30 min före utsatt tid helst utelöpning men det går i korridoren när vädret spökar.

Sedan så ska ni spelare springa 1 mil på ca 44 min eller cykla för motsvaranden värde!

Alla spelare ska smsa Peter Hansson Böe födelsedata och mobilnummer.
Peter Hansson Böe 070-6333167.

Alla spelare ska maila Roger namn, adress och mobilnummer. 
Rogers mail är Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Senast ändrad den
Träffar: 1512
16
okt

Första nyförvärvet för nästa säsong klar!

Postad av den

Forshaga Fotboll har gjort klart med vårt första nyförvärv inför nästa säsong, Kristofer Nilsson. 
Kristofer kommer från Bengtsfors och har tidigare spelat i Bengtsfors, Säffle och Hammarö. Kristofer spelar yttermitt och är en kraftfull och stark spelare med stort och målmedvetet fokus på spelet och som säkerligen kommer att vara jobbig att möta i anfallen. 
Vi hälsar Kristofer varmt välkommen till Forshaga Fotboll! 
Se en intervju med honom på länken här nedan.

/Fredrik Eriksmo
Media

 

Senast ändrad den
Träffar: 1764
06
sep

Första hemmaförlusten och FBK i div 3...

Postad av den
Ungefär så kan man sammanfatta matchen mot FBK Karlstad som bara behövde en enda vinst för att säkra sin plats i div 3 till nästa säsong. Innan matchen kunde Forshaga stoltsera med att inte ha drabb...ats av en enda ren förlust på hemmaplan under hela säsongen.

Forshaga ställde upp med en fembackslinje och inledde matchen starkt med att inte släppa in FBK i anfallszon. FBK kände sig lite för och strukturerade om sitt spel en aning och satsade på att komma upp på kanterna och in bakom Forshagas kraftfulla backlinje. Viktor Svensson i mål gjorde också sin första match i sharpligan och storspelade verkligen. Dödläget bröts i samband med en hörna för FBK där bollen hittade hela vägen in. Andra målet blev ett mycket olyckligt självmål. Sedan fick FBK ytterligare en hörna och även den bollen hittade in genom stolpe in med minsta möjliga marginal. I den allra sista minuten inför halvtid gjorde FBK sitt femte mål, ett mål som i protokollet är skrivet som ytterligare ett självmål. Det var efter FBK:s #10 Haytham Chebi som kom upp i hög fart på vänsterkanten och passade vidare till #8 Viktor Olsson som nickade in bollen. Bredvid honom stod Forshagas #12 Filip Sefton som bollen möjligen kunde ha snuddat vid, så något självmål var det egentligen inte i ordets rätta bemärkelse.
Andra halvlek inleddes mer organiserat för Forshagas del som slöt ihop backlinjen ytterligare. FBK lyckades etablera långa anfallsspel med en stark box, men målfesten var över för denna gång. Forshaga lyckades bra med att bryta av FBK:s anfall med långbollar ut ur egen zon. Några fina anfall fick även Forshaga till, flera av dom i slutet av andra halvlek. Det resulterade i ett reduceringsmål av #7 Daniel Segerlind i den 76:e minuten som satte bollen rakt upp i högerkrysset. Direkt efter det målet valde FBK att göra ett målvaktsbyte. Fyra minuter senare satte FBK 1-6 och matchen var i princip över.
I slutminutrarna av matchen steg stämningen till himmelska nivåer hos den tillresta FBK-publiken. Guldhattarna åkte på och i samma sekund som slutsignalen ljöd fylldes planen av både spelare, ledare och tillrest publik i guldhattar och sprutande skumpa. Glädjen över avancemanget till div 3 kände inga som helst gränser...

Därmed var säsongens rena hemmaförlust för Forshaga ett faktum liksom FBK:s farväl till div 4. Från Forshagas sida väljer vi avslutningsvis att gratulera FBK till avancemanget till div 3 och önska dom all lycka i sin nya serie!

/Fredrik Eriksmo
Media
 

 

Senast ändrad den
Träffar: 1925
31
aug

Storseger mot Carlstads FC

Postad av den
B-laget tog emot gästande Carlstads FC under lördagen på Ängevi. En match som slutade med en storvinst för Forshaga.
Dom farligaste lägena som Carlstad fick var några hörnor som gick i farliga vinklar mot mål och... en av dom var nära att gå rakt upp i krysset. Men Forshagas målvakt Per Bergh var oresonlig i mål och tog alla bollar. Carlstad hade en mindre rörlig backlinje som skapade flera riktigt fina lägen för Forshaga att kom i djupt i anfallszon, hinna fylla på och sätta press med fint djup i anfallen. Första målet gjordes av Jimmie Johansson som hann med att göra ytterligare ett innan halvtid.
I andra halvlek fortsatte målkalaset med först Jonathan Sefton och sedan av ytterligare en tvåmålsskytt Niklas Bengtsson. Tre poäng säkrades och glädjen var stor efter matchen.

/Fredrik Eriksmo
Media
 

 

Senast ändrad den
Träffar: 1016
29
aug

Bortaförlust mot Hertzöga

Postad av den
Forshaga inledde starkt i första och satte press mot Hertzöga med bra djup i anfallen. Dock skulle det bli Hertzöga som tog ledningen i matchen. Forshaga kvitterade strax efter genom Daniel Segerlind på en hörna. ...Strax innan halvtid återtog Hertzöga ledningen.
Andra halvlek inleddes med ny energi från Forshaga som flyttade upp laget en bit och försökte få djup i anfallen. Forshaga stod för merparten av bollinnehavet i början av andra samtidigt som Hertzöga fick en del farliga lägen i samband med hörnor. Hertzöga ökade på sin ledning till 3-1 och i slutet av matchen till 4-1.

/Fredrik Eriksmo
Media
 

 

Senast ändrad den
Träffar: 1557
loader
Länsförsäkringar Värmland
Swedbank
ICA Supermarket Forshaga
Stadium Team Sales
Stora Enso